Fox forlænger Terra Nova stjerners kontrakter

Fox mangler endnu at træffe endelig beslutning Terra Novas fremtid, men har allerede nu sikret sig nye kontrakter med to af seriens store stjerner, ligesom man leder efter de allerbedste til at skrive en eventuel sæson nummer to. Det skriver Deadline.com
Allerede inden optagelserne til Terra Nova sæson 1 overhovedet begyndte, sikrede Fox sig klausuler i skuespillernes kontrakter, således at de kunne forlænges med et år uden de store sværdslag. Disse klausuler indebærer dog, at kontrakterne skal forlænges inden den 31. december i år, hvilket må siges at være lige om hjørnet.
Nu er første sæson overstået, og selv om man allerede i sidste uge ville have meldt ud, hvorvidt vi får en sæson mere af den meget omkostningstunge Terra Nova eller ej, så har Fox endnu været tavse.
I dag skriver Deadline.com dog, at Fox nu har valgt at forlænge kontrakterne med to af seriens helt bærende kræfter, Stephen Lang og Jason O’Mara, med et enkelt år. Men at det så er ensbetydende med en ny sæson af det forhistoriske drama, er nok at drage forhastede konklusioner.
Med de to vigtigste – og meget eftertragtede – skuespillere sikret, vurderer Deadline.com, at Fox formentlig først efter nytår vil træffe en endelig beslutning om den Steven Spielberg-producerede series fremtid.
På grund af seriens brug af mange fantastiske effekter, er der en lang produktionstid på de enkelte afsnit, hvorfor optagelserne til en eventuel ny Terra Nova sæson 2 med amerikansk premiere til september 2012 skal påbegyndes allerede til april. Derfor har man heller ikke vildt lang tid til at få seriens fremtid på plads.
Men mon ikke en tvserie, der allerede er solgt internationalt – og som har Steven Spielberg på credit-listen – trods alt har fornuftige chancer for at få endnu en sæson.