Fringe stjerne: 5 sæsoner må være nok

Normalt vil skuespillere på en tvserie gerne have et job i mange sæsoner. Men det gælder ikke nødvendigvis for Anna Torv fra sci-fi serien Fringe. Hun synes derimod at fem sæsoner er rigeligt for en serie som Fringe.
– Folk har længe citeret Fringe-skaber JJ Abrams for at sige, at fire eller fem sæsoner faktisk er rigeligt. Jeg er enig med ham, siger Anna Torv til avisen Coventry Telegraph.
Hun fastslår, at hun gerne vil undgå at serien overlever sig selv og bliver irrelevant.
– Hvis du laver procedure-tv, hvor der er så mange episoder, der er historier i sig selv, kan du nemmere blive ved. Hvorimod vores serie er en længere historie, selvom den også er ved at få fart på tempoet, siger Anna Torv.
Det ventes, at Fringe nærmer sig slutningen, efter mange seere forlod showet i løbet af sidste sæson. Der har været tale om at Fringe kan blive til en film efter serien er slut, men det tror Anna Torv ikke på kan fungere.
– Det føles som en episk historie nu, jeg tror ikke den vil gøre sig specielt godt som film, siger Torv, der altså ikke ser ud til at være skræmt af udsigten til arbejdsløshed inden alt for længe.