Fringe vender måske tilbage: Optager to forskellige sæson-slutninger

Sci-fi serien Fringe har lever med truslen om aflysning siden sin anden sæson. Nu nærmer slutningen af sæson 4 sig, og folkene bag serien ved stadig ikke om der bliver plads til en sæson 5.
Det eneste, der har holdt serien i live er en lille, men højrøstet fanbase, som måske kan få tvstationen FOX til at forlænge serien endnu engang. Det håber folkene bag serien i hvert fald, så derfor optager de lige nu 2 forskellige afslutninger på denne sæsons finaleafsnit.
– Den måde sæson 4 slutter på kunne fungere som en finale for hele serien, men der én historie der ikke er afsluttet, og som kunne ende som en cliffhanger til sæson 5, siger skuespilleren Lance Reddick, der spiller Philip Broyles i Fringe.
En anden af seriens stjerner, John Noble der spiller Walter Bishop, mener bestemt Fringe får lov at komme tilbage næste sæson. Og det på trods af, at seertallene i slutningen af sæson 4 er lavere end nogensinde.
– Seriens fans har altid været meget støttende og jeg ved at FOX cheferne faktisk kan lide Fringe rigtig meget. Men de driver jo en forretning. Jeg tror vi kommer tilbage, men vi må vente og se, siger John Noble.
I januar fortalte chefen for FOX entertainment, at tvstationen for tiden taber penge på Fringe, der er skabt af JJ Abrams. Det forventes, at FOX tager en beslutning om Fringes’ fremtid i løbet af denne uge.