Game Of Thones sæsonfinalen bliver forlænget

Game Of Thrones er et dyrt bekendtskab for tvstationen HBO, som angiveligt må skrive en check på 35 millioner kroner for hvert afsnit af fantasy-serien, som kommer i kassen.
De storslåede naturbilleder og store slåskampe bliver filmet i Kroatien, på Island og i Nordirland. Og kulisser, sværd og udførlige kostumer koster kassen. Det fortæller det amerikanske medie E!, der rapporterer, at prisen er 6 mio dollars pr afsnit.
Seriens seneste afsnit, kaldet Blackwater, var et af de dyreste i Game Of Thrones hidtil, fordi det meste af episoden er et stort, blodigt slag i byen Westeros.
Men selvom afsnittene er dyre, så bliver Game Of Thrones sæson 2 finalen nu endnu længere. Normalt varer et afsnit 55 minutter, men for at få det hele med, bliver finalen 64 minutter lang.
Sæsonens sidste afsnit af Game Of Thrones får titlen Valar Morghulis og bliver vist i USA den 3. Juni. Sæson 3 af Game Of Thrones får premiere tidligt i 2013.
Nikolaj Coster-Waldau er stadig på rollelisten i Game Of Thrones, men hans optrædener i sæson 2 er ret begrænsede. Derimod får Peter Dinklage masser af skærmtid i rollen som Tyrion Lannister – en rolle han også har fået en Emmy-pris for at portrættere.
Game Of Thrones er blevet et af HBOs meste sete programmer siden sidste års debut, og senere på året kommer der også et spil baseret på serien.