Game Of Thrones besætter en håndfuld roller til sæson 2

HBO’s stort anlagte fantasy-serie, der er baseret på A Song Of Ice And Fire-bøgerne fik masser af ros for sin første sæson. Roserne blev cementeret da Emmy-nomineringerne blev afsløret for nylig, hvor Game Of Thrones er nomineret hele 13 gange.
Der var da også kun sendt ét afsnit af første sæson, da HBO annoncerede, at der også ville komme en sæson 2. Og den er folkene bag serien nu ved at finde skuespillere til. Nikolaj Coster-Waldau er stadig på rollelisten – men det kan man ikke sige om alle de andre store navne fra sæson ét.
De seneste to til at sige ja-tak til en rolle i serien er den noget ukendte hollandske skuespillerinde Carice Van Houten, som præstinden Melisandre og Broadway-skuespilleren Stephen Dillane, der skal spille Kong Robert Baratheons ældre bror, Stannis. Dillane er ellers mest kendt for sin rolle i miniserien John Adams fra 2008.
I Ice And Fire bøgerne bliver fremgår det tydeligt, at Stannis Baratheon mener han er den retmæssige konge i landet Westeros, og præstinden Melisandre er hans smukke, og altid rødklædte, rådgiver.
For en måned siden kunne Natalie Dormer, der havde en hovedrolle i sæson 1 af The Tudors som Ann Boelyn, fortælle, at hun også havde sagt ja til at være med i Game Of Thrones. Skuespillerinden Gwendoline Christie er også på listen over nye navne til den kommende sæson, der bliver sendt i begyndelsen af 2012.