Game Of Thrones forlænget med sæson 3

Efter en forrygende start på megahittet Game Of Thrones sæson 2 har HBO i dag besluttet at forlænge serien, som du fra på lørdag kan se på TV3, med endnu en sæson.
Det skriver The Huffington Post i dag.
Fire millioner premiere-seere kan ikke tage fejl. Det er tesen hos den øverste ledelse hos HBO, der efter de for kanalen rigtig flotte seertal nu endeligt har truffet beslutning om, at de mange fans af Game Of Thrones også skal forkæles med en tredje sæson af serien.
– Seriens skabere David Benioff og D. B. Weiss gav os store forhåbninger for en fantastisk sæson to – og overgik dem. Vi er overvældede over den store seer- og medieopmærksomhed og støtte, som serien har fået og vi kan slet ikke vente med at se, hvad de finder på til den tredje sæson, siger Michael Lombardo, der er øverste chef for HBO’s programplanlægning ifølge The Huffington Post.
Dramaserien, der er baseret på George R.R. Martins A Song Of Ice And Fire bøger, er på rekordtid blevet meget populær over det meste af kloden. Serien har blandt andre Peter Dinklage, Lena Headey, Kit Harington, danske Nikolaj Coster-Waldau, Michelle Fairley og Emilia Clarke i hovedrollerne.
Tidligere i år har Peter Dinklage fortalt New York Times, at han har skrevet kontrakt for hele seks sæsoner af serien, så hvis du er fan, er der al mulig grund til at se optimistisk på fremtiden – George R.R. Martin har nemlig indtil videre skrevet syv bøger i serien, og da hver bog indtil videre har dannet rammen om en sæson, har du altså meget at glæde dig til endnu.
Fra på lørdag kan du se Game Of Thrones på dansk tv, i det seriens sæson 1 får premiere på TV3.