Game Of Thrones: Sæson to bliver domineret af en kærlighedshistorie

Den nye fantasy-serie Game Of Thrones fik grønt lys til sæson to allerede efter det første afsnit af sæson ét var sendt i USA. Nu planlægger folkene bag serien hvad en ny sæson skal handle om. For selvom serien bygger på bøgerne A Song Of Ice And Fire, så skal der vælges historier til og fra.
Det betyder, at der kommer fokus på kærlighedshistorierne, fortæller David Benioff til en amerikansk radiostation.
– Vi er i Belfast hvor vi skriver på den nye sæson, og vi gør klar til den og designer og bygger det vi skal bruge til sæson to, siger Benioff og tilføjer, at en kærlighedshistorie vil dominere sæsonen.
De to hovedfolk bag serien bruger mange kræfter på at rydde ud i materialet for at finde de bedste historier og fortælle dem grundigt. Det betyder også, at nogle mindre personer fra bøgerne ikke vil være at finde i Game Of Thrones sæson to.
– Vi skal være sikre på vi har tid nok til at fortælle de valgte historier ordentligt, og det betyder, at der er forskellige historier vi simpelthen ikke kan få med. Der er også karakterer med mindre betydning for den store historie, som vi ikke får tid til at bruge kræfter på, siger Benioff, der hellere vi udelade de personer end give dem helt korte biroller.
Der er ikke så længe til Nikolaj Coster-Waldau skal tilbage til Game Of  Thrones-optagelserne til den kommende sæson, og det første nye ansigt til serien er allerede fundet. Det er Natalie Dormer, som spillede Ann Boelyn, i serien The Tudors, der har sagt ja til at være med i sæson to som Margaery Tyrell.