Game Of Thrones satser på mere nøgenhed og mere action i sæson 4

Det er ikke fordi Game Of Thrones har holdt igen med at vise bar hud eller blod i de første tre sæsoner, men alligevel henter seriens bagmænd nu rutinerede kræfter, så den kan få en ekstra balle i den kommende fjerde omgang af serien.
Hjælpen kommer fra den indiske skuespillerinde Indira Varma, som skal spille Ellaria Sand, der bliver beskrevet som den seksuelt eksperimenterende hustru, til en anden ny karakter i sæson 4, Oberon Martell.
Indira Varma har både været med i serien Rome og i filmatiseringen af fortællingen om bogen Kama Sutra – så hun bliver ikke nøgendebutant i Game Of Thrones.
Ud over Indira Varma, så har Pedro Pascal sagt ja til den store rolle som Oberon Martell, også kendt som Red Viper. Octavia Alexandru, Mark Gatiss og Brenock O’Connor skal også være med i roller der endnu ikke er oplyst.
Læs også: 5,6 bare bryster pr afsnit Game Of Thrones

Endnu mere action i sæson 4

I det hele taget kan vi se frem til en sæson fire af Game Of Thrones, der bliver omtalt i høje vendinger af seriens skabere. Der er flere scener i sæsonen, som de har glædet sig til at lave i flere år, siger de.
– Der kommer endnu mere action, hvilket naturligvis tager længere tid at optage. Vi har en brutalt lang optagesæson i vente. Men hvis vi kan klare os igennem, ja så tror jeg sæson 4 overgår sæson 3. I de sidste tre afsnit er der så mange scener vi vi har ventet længe på at få lov at lave. Og det bliver stadig sjovere at skrive de her karakterer. Vi er meget spændte på det, siger Game of Thrones bagmand David Benioff til ew.com.
Premieredatoen for sæson 4 af Game Of Thrones er ikke helt på plads endnu, men det bliver i løbet af foreåret i 2014.