Game Of Thrones stjerne: Sæson 2 bliver endnu vildere

Lena Hadley, der spiller den magtsyge Cersei i HBOs fantasy-serie Game Of Thrones, glæder sig til den næste sæson. Og det gør hun fordi hun allerede nu kan se, at det bliver endnu vildere i omgang to.
– Jeg kan fortælle, at sæson to bliver endnu mere spændende end den første. Vi er blevet inspireret af den positive reaktion som sæson et fik af publikum, så vi er virkelig gået til den i sæson to, siger Lena Headley til MTV Movie Blog.
Lena Headleys karakter i Game Of Thrones fik i sæson et sat sin egen søn på kongetronen i landet Westeros, hvor serien foregår. Hendes bror, spillet af Nikolaj Coster-Waldau, har også gjort sit for at vælte den siddende konge, men det er en anden bror der kommer meget i spil i den næste sæson.
– Der kommer en længere historie med Cersei og hendes bror Tyrion Lannister (spillet af Peter Dinklage). De bringer de mest vanvittige sider frem i hinanden, fortæller Lena Headley.
I det hele taget er karaktertrækket vanvittig gennemgående i Lena Headleys beskrivelse af sin rolle som Cersei! Og i den kommende sæson 2 af Game Of Thrones vil vi se hende miste kontrollen med sin nykronede søn, Kong Joffrey, der helt bestemt har arvet vanviddet fra sin mor.
Sæson to af Game Of Thrones begynder tidligt i 2012 på HBO.