Game Of Thrones trailer for sæson 2 smadrer hidtidige rekorder

Den første rigtige trailer for Game Of Thrones sæson 2 debuterede online den 29. januar. Fire dage senere var den allerede set 3,5 millioner gange på Youtube og i skrivende stund er den tæt på at runde 5 millioner visninger.
Det betyder, at traileren suverænt er den mest sete for noget program i tvkanalen HBOs historie. Og det er altså en kanal, der år efter år lancerer nye stort anlagte serier. Tallene blvier bekræftet af en talsperson fra kanalen.
Traileren hedder Shadows, og er lige over ét minut lang. Det er den første rigtige trailer fra den nye sæson af Game Of Thrones, der debutrer i USA den 1. april.
De mange visninger af traileren tyder altså på, at der er rigtig mange tv-interesserede som går og glæder sig til at se mere til Game Of Thrones, der da også havde et flot første år. Antallet af seere på HBO steg til stort set hvert nyt afsnit i løbet af den første sæson, og finaleafsnittet var seriens mest sete.
Nikolaj Coster-Waldau er også med i sæson 2 af Game Of Thrones, som ridderen Jaime Lannister, der gør hvad han kan for at tilrane sig tronen i landet Westeros – men der er mange om budet.