George Lucas om Star Wars tvserie: har skrevet 50 timers tv

For lang tid siden, i en galakse langt, langt borte.. (eller faktisk var det bare sidste år og her på Jorden, men alligevel) – men der annoncerede skaberen af den legendariske Star Wars-serie, George Lucas, at han havde intentioner om at lave en tvserie over det fantastiske Star Wars univers, der allerede har lagt grund til de seks kultfilm.
Serien skulle samle tråden op mellem slutningen af den anden trilogi og begyndelsen af den første – altså mellem film nummer tre og fire. Umiddelbart ser det dog ikke lige frem ud til, at projektet skrider frem med lysets hastighed.

Manden bag Star Wars - George Lucas.


Dog er der håb forude, for George Lucas fortæller til G4, at han allerede er langt med manuskripterne til serien – dog mangler der endnu en hel del teknologisk udvikling, før det kan lade sig gøre at lave det så fantastisk, som Lucas går efter. I hvert fald hvis man skal undgå at betale afsindige summer for det.
– Projektet ligger lige nu på hylden. Vi har 50 timer, og vi venter egentlig bare på at finde en anden måde at lave film på, en anderledes teknologi vi kan bruge, der vil gøre det økonomisk tænkeligt at lave tv showet. Lige nu er det på samme niveau som med Star Wars filmene, men vi skal finde en måde at lave det for omkring en tiendedel af prisen, siger George Lucas ifølge huffingtonpost.com.
Ideen er der med andre ord – og det samme er manuskriptet. Så mangler ‘kun’ teknologien og økonomien. Vi glæder os til at se, hvad George Lucas finder ud af!