Glee bliver til sommer biograffilm i 3D

Tv skærmen er ikke længere stor nok til at rumme de super populære musikere og dansere, som udgør besætningen på tvserien Glee.
I hvert fald har producerne på den populære musical-serie bestemt sig for at lancere en sommerfilm i 3D med hele Glee-holdet. Men der er ikke tale om et forlænget afsnit af serien, eller i øvrigt noget, der har med handlingen i tvserien at gøre.
For Glee Live 3D, som filmen skal hedde, bliver en koncertfilm, der skal optages når Glee-holdet i løbet af maj tager på en national tourné med 16 stop i store amerikanske byer. Meningen er at de mange fans, der ikke kan komme til at deltage i de store live optrædener, skal have en chance for at se deres favoritter i levende live.
– Den her tour handler om at komme ud og optræde for de mange fantastiske fans, der har støttet vores show fra begyndelsen. Men fordi vi har begrænset tid til rådighed inden vi skal begynde at arbejde på tveriens næste sæson, er det også et begrænset antal byer vi kan nå at besøge, fortæller Ryan Murphy, der står bag Glee.
– Takket vores venner hos Twentieth Century Fox Film, kan vi nu give alle vores fans en koncertoplevelse på filmlærreder over hele landet, i herlig 3D. Vi lover alle Glee-nørder, at de får en biografoplevelse, der vil give dem lyst til at synge og danse mellem biografsæderne, siger Ryan Murphy.
Det ser ud til, at næsten alle de skuespillerne i bærende roller i Glee også er ombord på tour’en, der begynder den 21. maj i Las Vegas. Glee Live 3D får amerikansk premiere den 12 August, og vil efter planen kun være at fange i biograferne i to uger.