Glee: En af de populære karakterer bliver slået ihjel

Der er fokus på at skaffe seertal til det sidste afsnit af musikserien Glee. Derfor melder tvseriens bagmanden Ryan Murphy ud, der vil blive afsløret fire store historier i sæsonens finaleafsnit, der bliver vist i USA den 17. maj.
– I sidste akt af Glee-sæsonfinalen bliver fire store historier afsløret. De handler alle sammen om forhold, om at bevæge sig fremad og om at afslutte ting – forhåbentlig vil det få publikum til at holde interessen sommeren over. Det er en af grundene til at jeg vil forsinke udsendingen af manuskriptet, men i dag kan man ikke holde noget hemmeligt, siger Ryan Murphy.
Samtidig siger Murphy, at netop det at slå en af de bærende karakterer ihjel, er en af de ting han har planlagt for serien. Indtil videre har han formået at holde hemmeligt hvornår vil ske, men rygterne siger det er en af de fire store dele af sæsonfinalen.
Desuden siger rygtemøllen, ifølge The Hollywood Reporter, at finale-afsnittet vil udspille sig i New York på Times Square og i Central Park – et af de store musiknumre vil være et mashup af ‘New York, New York’ og ‘I Love New York.’