Glee: I næste sæson flytter Rachel og Kurt til New York

Flere af de Glee-medlemmer, som var med fra seriens begyndelse, er nu for gamle til at gå i Highschool. Men det betyder heldigvis ikke, at Rachel, Kurt, Finn og mange andre er tabt for serien, når Glee sæson 4 kommer til efteråret.
Skaberen af Glee, Dan Harmon, har lagt en plan for at holde sine store stjerner i serien. For hvor en del af serien fortsat vil foregå hvor den plejer, så vil en del af sæsonen også finde sted i New York, og dreje sig om Rachel (Lea Michele) og Kurt (Chris Colfer).
Det er meningen, at Glee vil skifte lokation fra uge til uge, altså den ene uge på McKinley Highschool, og den næste uge i New York.
– Vi rykker til New York. Hvor meget er ikke mejslet i sten endnu, for vi arbejder stadig på budgetterne. Men jeg ville elske at tage til New York hver fjerde eller femte uge og skyde scener nok til nogle afsnit hver gang. Vi kommer helt sikkert til New York, og vi vil ikke optage det hele i kulisser, forklarer Dan Harmon til tvline.com.
Introduktionen af New York betyder, at Glee kan følge Rachel og Kurts jagt på berømmelse i den amerikanske storby. Og på den måde kan alle seriens store stjerner vende tilbage.
– Det betyder ikke, at alle sammen vil være med i 22 afsnit. Men alle vil blive i vores familie og i vores verden. Jeg vil være sikker på, at hvis de skuespillere vil have et hjem hos os, så ved de, at de har et, fortæller Harmon.