Glee laver et Whitney Houston hyldest-afsnit

Den nyligt afdøde popsanger Whitney Houston bliver æret i et kommende afsnit af Glee, som vil præsentere cover-versioner af hele 8 af sangerens mest populære hits.
Whitney Houston er måske nok bedst kendt for sit skandaleprægede privatliv og for filmrollen og musikken fra The Bodyguard. Men faktisk har sangerinden solgt flere end 170 millioner albums indtil sin død. Og der er en del hits at tage af.
Men det bliver ikke et typisk hyldest-afsnit, når Glee synger Whitney.
– Afsnittet bruger Whitneys musik som måde at sige farvel på. En respektfuld måde at sige tak for hendes musik på, siger en anonym insider til E! online.
For ikke så længe siden luftede en af seriens stjerner muligheden for et Whitney Houston-afsnit. Dengang skrev Lea Michele, der spiller Rachel i Glee, på sin twitter-profil:
– Vi starter på et nyt afsnit i dag. Et helt specielt afsnit, der skal hylde en af verdens bedste sangere. Jeg er meget spændet på det her afsnit.
Men det er altså først nu det er bekræftet, at det den sanger er Whitney Houston.
Whitney-afsnittet er altså på vej i kassen i Glee studierne. Kort efter sangstjernens død, sang en af Glee-stjernerne hittet fra The Bodyguard; I Will Always Love You i serien – men det havde hele tiden været planen. Der er ikke sluppet noget ud om hvorvidt Whitneys megahit kommer til at optræde i Glee endnu engang, når hyldest-afsnittet skal vises i slutningen af denne sæson.