Glee: Mange af stjernerne forlader serien næste år

I løbet af de sidste par år er musical-serien Glee blevet kæmpe hit. Ikke mindst takket være de unge stjerner fra serien, der har sunget og spillet sig til verdensberømmelse. Men fordi Glee foregår på en amerikansk High School, og mange af karaktererne begyndte serien som 2. års elever, er det næste år tid til, at de tager deres eksamen og forlader skolen.
Skaberen af Glee hedder Ryan Murphy, og han vil ikke høre tale om at ændre på seriens tidsramme for at holde på Rachel, Finn eller alle de andre. Når deres tid på Mckinley High School er slut, skal de også videre.
– Den kommende sæson vil være deres sidste år på skolen og så vil de tage deres eksamen. Vi vil ikke have en serie hvor seriens unge hovedpersoner går i High School i otte år, vi er ude på at være tro mod High School oplevelsen, siger Ryan Murphy i et radio interview.

Rachel og Finn (Lea Michele og Corey Monteith) er et af Glees omdrejningspunkter og de skal begge forlade McKinley High i 2012


Derfor er både Finn, Rachel, Puck, og Quinn tæt på deres eget afdansningsbal. Ryan Murphy vil endnu ikke melde klart ud om rollerne forsvinder eller Glee får et sekundært omdrejningspunkt. Men sikkert er det, at der hele tiden er nye, friske ansigter på vej ind i serien, og at folkene bag Glee kigger efter nye talenter.
– Glee er en fejring af ungdom og talent. At finde de der unge, ukendte mennesker og give dem en chance for at slå igennem og blive stjerner, er en rigtig sjov og spændende ting, og er helt i tråd med seriens ånd, siger Murphy.
Det er dog ikke alle der er på vej ud af Glee, for Ryan Murphy forestiller sig, at Mr Shue og Sue Sylvester (Matthew Morrison og Jane Lynch) bliver på Mckinley High uanset hvem af de unge sangere og dansere, der kommer går.