Glee og New Girl får endnu en sæson

De syngende teenagere i Glee har sunget deres popsange i tre år, men der er stadig flere hits på vej. For Glee er nu officielt blevet forlænget med en fjerde sæson. Det sker efter måneder med rygter om at mange af de populære stjerner skulle forlade serien, fordi deres karakterer er blevet for gamle til at blive i den highschool, som er seriens omdrejningspunkt.
Den hurdle skulle dog være klaret, og skaberen af Glee, Ryan Murphy, har angiveligt udtænkt en smart plan for hvordan han kan kan få Rachel, Finn og flere af de andre med i seriens fjerde sæson.
New Girl er et nyt hit
En anden nye serie, der har fået succes nok til at få endnu en sæson, er New Girl. Komedien har skuespillerinden Zooey Deschanel i hovedrollen og handler om fire unge der bor sammen i en stor Chicago-lejlighed.
Deschanel er kendt for en masse indie-film og hun er søster til Bones stjernen Emily Deschanel. New Girl er af mange anmeldere kaldt denne sæsons bedste nye komedieserie og den kan ses herhjemme på TV2 Zulu.
Begge serierne kører på den amerikanske tvstation FOX, som også har forlænget aftalen med serien Raising Hope, der får sin tredje sæson.
– I løbet af den seneste sæson er New Girl blevet den hotteste nye serie for unge voksne, Raising Hope har etableret sig som en af de mest unikke, offbeat komedier på tv og Glee har fortsat sin succes som genre-brydende, globalt kulturelt fænomen. Jeg glæder mig meget til at de vender tilbage til efteråret, siger Kevin Reilly, der er topchef for tvkanalen FOX.
Alle tre serier er tæt på at afslutte deres indeværende sælsoner og holde sommerferie.