Glee-skaber: Jeg garanterer at Rachel, Finn og Kurt også er med næste år

Det har været rapporteret vidt og bredt, at tre af de største stjerner ville forsvinde efter sidste afsnit i Glee sæson 3. Lea Michele, Corey Monteith og Chris Colfer, der spiller tre af de mest prominente roller i Glee som Rachel, Finn og Kurt skal bestå Highschool i Glee sæson 3, og derfor forlade McKinley High inden sæson 4 af Glee.
Det har Ryan Murphy, som har skabt Glee, selv sagt ved flere lejligheder. Men nu bliver der sendt en anden melding fra Brad Falchuck, der også har været med til at bygge Glee op.
For det er ikke officielt, at de tre forlader serien for bestandig – lige nu arbejder forfatterne på at skrue historier sammen, der gør at de kan vende tilbage i kortere eller længere perioder i Glee sæson 4 – og måske få deres egen spin-off serie.
– Rachel, Finn og Kurt er sidstårselelver og de vil bestå den sidste eksamen. Men bare fordi de forlader skolen betyder det ikke at det forlader serien, siger Falchuck på tv, film og tegenserie festivalen Comic Con og fortsætter:
– Når du har Lea Michele (Rachel) under kontrakt, lader man hende ikke bare gå. Jeg kan garantere, at de tre ikke er færdige med serien efter denne sæson.
Det lyder altså som om der er lidt uenighed mellem de to Glee-bagmænd om hvad planerne er for de tre største stjerner. Forvirringen kan måske komme fra, at forfatterne har arbejdet på en spin-off serien, i hvilken Rachel og Kurt prøver lykken på Broadway.
– Vi har udforsket den mulighed, men vi læner os i en anden retning nu. Jeg tror vi siger pas til den ide, fortæller Brad Falchuck, som også afslører, at det fra begyndelsen af Glee sæson 3 vil være tydeligt hvem der er sidsteårs-elever og hvem der ikke er. Dog lover han også, at ikke alle sidsteårs-elever vil bestå deres eksamen og forlade skolen. Det tyder på, at den ikke alt for kloge cheerleader Brittany i hvert fald bliver hængende i Glee.