Glee stjerne føler sig fanget og ville helst forlade serien omgående

I Glee spiller Matthew Morrison læreren Will Schuester, der er i spidsen for koret, som hele serien handler om. Det er en ret bærende rolle og derfor har folkene bag serien sørget for at binde skuespilleren til en 7 år lang kontrakt.
Men Morrison havde ingen ide om de bånd de ville lægge på hans karriere da han skrev under, og faktisk ville han gerne ud af kontrakten omgående. Men det tror han ikke selv på kan lade sig gøre og Glee er langt fra ved at være færdig på tv.
– Serien lukker ikke lige med det samme. Når de har dig, så fanger de dig. Jeg er bundet i 7 år, jeg har sagt ja til 7 år og jeg kan ikke slippe ud af det, fortæller Morrison til avisen The Mirror.
Morrison, der var en stjerne i teater-miljøet i New York før han begyndte i Glee-rollen, har endda haft professionelle til at se på muligheden for at droppe Glee før tid.
– Jeg har en virkelig god advokat, men det er ikke noget vi kan gøre. Jeg har for nylig fået tilbud fantastiske film-roller som jeg har været nødt til at sige nej til. Det er så frustrerende, forklarer Morrison.
Det er dog ikke sådan, at Matthew Morrison ikke har gang i andre ting end Glee. Han har udgivet én plade og planlægger at udgive én mere. Og så er han med i filmen What To Expect When You’re Expecting, overfor Jennifer Lopez og Cameron Diaz i løbet af sommeren.
Han er også godt klar over, at det er Glee der har givet ham gennembruddet.
– Ingen af os anede hvad det ville udvikle sig til, da vi skrev under. Det er et godt show, det gav mig mit gennembrud, men hvad kan jeg gøre, siger Matthew Morrison.