Gratis tvserie: Se episoder af Drew Careys komedieshow online

Det er ikke altid så nemt at få lov at se med på de nye amerikanske tvserier når man sidder i lille Danmark. Men Drew Careys Improv-a-ganza er heldigvis en undtagelse.
I 1990’erne havde komikeren Drew Carey sit eget komedieshow, hvor han, og en flok dygtige komikere, improviserede sange, sketches og meget mere. Det program hed Who’s Line Is It Anyway, og det var et studie i hurtige hoveder, der på øjeblikke kunne komme på indviklede og meget sjove finurligheder. Serien løb over skærmen samtidig med dele af Drew Careys sitcom, The Drew Carey Show.
Who’s Line Is It Anyway er for længst fortid, men heldigvis har Drew Carey, der nu også er vært på quizprogrammet The Price Is Right, fået lov at lave en ny serie, der ligner den gamle. Den nye serie hedder Drew Careys Improv-a-ganza, og den er der mulighed for at se online – også fra Danmark.
Drew Careys Improv-a-ganza er indspillet foran et live publikum i Las Vegas, men ligner ellers meget forgængeren, Whos’e Line Is It Anyway. Mange af de samme komikere er med, for eksempel: Ryan Stiles, som også spiller med i en birolle i Two And A Half Men. Den knivskarpe Colin Mochrie, der er bedst kendt fra Whose Line Is It Anyway, og Wayne Brady, der slog i gennem i Who’s Line Is It Anyway, men senest har været med i How I Met Your Mother, hvor han spillede Barney Stinsons bror.
I skrivende stund er der 17 af de i alt 40 fulde afsnit til rådighed online, sammen med en mængde klips og en stak eksklusive web-bidder. Serien bliver sendt på den amerikanske kabel-tv kanal The Gameshow Network, og du kan se Drew Cares Improv-a-ganza lige her – eller se en smagsprøve på løjerne herunder, hvor Charlie Sheen er gæstestjerne i slutningen af afsnittet – så er der bare tilbage at klikke og grine!