Green Day skal fortælle historien i et nyt afsnit af CSI

Flere af sangene fra rockbandet Green Days nye album skal bruges til at fortælle historien i et kommende afsnit af CSI New York.
Bandets nye album-trilogi hedder ¡Uno!, ¡Dos!, ¡Tre! og angiveligt skal sangene ikke bare bruges som underlæg i CSI, de skal hjælpe med at fortælle handlingen i afsnittet, der drejer sig om mordet på en politisk kandidat.
– Vi var overvældede da vi fandt ud af at CSI: NY ønskede at bruge vores musik i stedet for dialog til at fortælle de første akter af afsnittet. Det er første gange sådan noget sker i serien og vi er henrykte over hvad vi har set indtil nu, lyder det fra Green Day, der netop har sendt forsanger Billie Joe Armstrong til afvænning for stofmisbrug.
Det er sangene Kill The DJ, Stop When The Red Lights Flash, Amy, Night Life og ‘The Forgotten, som CSI:NY folkene har fået grønt lys til at bruge i afsnittet, der bliver sendt i USA den 19. oktober.
Green Days sendte den første plade i deres nye trilogi på gaden i sidste måned, nummer to kommer i november og den tredje og sidste kommer i januar næste år.
CSI New York er gået ind i sin niende sæson, og det er stadig Gary Sinise, Hill Harper og Eddie Cahill der står i spidsen for opklaring af forbrydelserne i New York.