Grey's Anatomy chef: Meredith og Christina overvejer exit fra Seattle Grace

Forhandlingerne om en eventuelt 9. sæson af Grey’s Anatomy er i fuld gang. Men nu fortæller seriens skaber, Shonda Rhimes, at både Ellen Pompeo og Sandra Ohs karakterer overvejer at forlade Seattle Grace hospitalet.
Om Ellen Pompeos rolle som Meredith siger Shonda Rhimes:
– Beslutningen om at rejse eller blive vejer tungt på hendes skuldre, og det bliver svært for hende at fungere normalt. Derek (Patrick Dempsey) vil rejse med hende hvorend hun vælger at tage hen. Han opfordrer hende til at tage det bedst mulige job, uanset hvor det er.
Med den melding puster Shonda Rhimes liv i rygterne om, at flere store stjerner er på vej ud af Grey’s Anatomy efter denne sæson, hvor flere af sluespillerne, der var med fra begyndelsen af serien, har kontraktudløb.
Sandra Ohs rolle som Christina Yang går i de samme overvejelser som veninden Meredith. Og forholdet mellem de to bliver cemtrum for historierne i de sidste afsnit af den indeværende 8. sæson af Grey’s Anatomy. Ifølge Shonda Rhines ved ingen af skuespillerne hvem – hvis nogen – af de centrale roller, der forlader serien med udgangen af sæsonen.
Vi kan nok forvente, at denne sæson af Grey’s Anatomy slutter en smule uforløst, fordi den helt store hurdle er at blive enige med skuespillerne om nye kontrakter. De er i sidste ende det, der bliver afgørende for hvem der vender tilbage til Seattle Grace hospitalet efter sommerferien.