Chok i Grey's Anatomy: en bærende karakter dør i denne sæson

Sæsonafslutningen af Grey’s Anatomy byder på en grim overraskelse: et tragisk dødsfald rammer nemlig en af seriens populære karakterer.
Det bekræfter seriens ledende producer, Shonda Rhimes, overfor Tvguide.com i et interview i dag.
– Mange af vores forfattere græd, hvilket er en meget sjælden ting. Der er virkelig nogle chokerende, forfærdelige øjeblikke (i afsnittet, red.), siger Shonda Rhimes til Tvguide.com.
Direkte adspurgt om det bliver værre end afslutningen på forrige års sæson af Grey’s Anatomy, hvor en koldblodig morder jagtede lægerne som var de dyr, er Rhimes helt klar i spyttet.
– Jo, det bliver værre. Folks mod og karakter vil virkelig blive testet, siger Rhimes.
Hun fortæller, at bare det at skulle skrive afsnittet for forfatterne var som tortur, og at hun, selv om hun godt forstår, hvorfor det kommer til at ske, virkelig frygter for, hvordan seriens mange fans verden over vil modtage det meget barske afsnit.
Det hjerteskærende drama indledes faktisk allerede i sæsonens næstsidste afsnit, der sendes på amerikansk tv den 10. maj. Her opstår der en større hændelse, der bringer en stor del af seriens hovedpersoner væk fra deres vante omgivelser på hospitalet.
– Det er lidt ‘deres livs vigtigste medicinske opgave, siger Shonda Rhimes, der ikke vil udelukke at vigtigheden skyldes, at det er en af deres egne, de skal hjælpe.
Hvem den forfærdelige hændelse kommer til at ramme, må vi vente med at finde ud af. Dog lover Rhimes, at afsnittet kommer til at ændre mange af karakterernes fremtid.