Grey's Anatomy: Er det endeligt slut mellem Derek og Meredith?

Der er skruet op for alvoren mellem Meredith og Derek i Grey’s Anatomy sæson 8. Advarsel: Artiklen afslører handling fra sæsonpremieren på sæson 8.
Ellen Pompeo og Patrick Dempsey, der spiller de to hovedroller i Grey’s Anatomy, har været romantisk involveret siden sæson 1. Men der begynder nu at komme så store ting i vejen, at det kan være slut med forholdet mellem de to.
For i slutningen af Grey’s Anatomy sæson 7 begår Meredith den fejl, at hun ødelægger et af Dereks kliniske forsøg. Det sender de to turtelduer ud i et voldsomt skænderi, der også varer ved i sæson 8 af Greys Hvide Verden.
Nu løfter en af seriens bagmænd sløret for, at der kan være endnu flere problemer på vej for parret. For i sæsonpremieren af Grey’s Anatomy mister de deres adopterede barn Zola, fordi der er rod i adoptionspapirerne. Det kan være begyndelsen på enden af deres ægteskab, siger Shonda Rhimes, der producerer Grey’s Anatomy.
– Det partnerskab de har bygget op over alle disse år er i fare. Det at miste et barn sætter et forhold i større fare end næsten noget som helst andet, siger Rhimes, som dog lover Derek og Meredith ikke bare giver op.
– De er begge to dybt forelskede i Zola og de vil gerne have det til at fungere. De vil også prøve at redde og fastholde deres ægteskab, fortæller Rhimes til tvguide.com.
Det er altså ikke nemme tider der venter de to hovedpersoner i Grey’s Anatomy. Den nyeste sæson er kun et enkelt afsnit gammel på amerikansk tv. Hvis du vil se serien på dansk tv skal du finde Kanal 4, der i øjeblikket viser serien, men dog kun er nået til begyndelsen af sæson 5. Du kan også se serien på kanalen TV2 Norge.