Grey's Anatomy: Owen og Christina skal igennem helvede

Det er muligt Owen og Christina er glade for hinanden i Grey’s Anatomy, men de får det svært i nogles af de kommende episoder af den aktuelle ottende sæson af serien om lægerne på Seattle Grace hospitalet.
Det er i hvert fald hvad seriens producer Shonda Rhimes siger i et interview med tvline.com. Hvis du ikke har set sæson otte af Greys Anatomy endnu skal du være opmærksom på der kan være afsløringer af handlingen herunder:
Det er Henrys død, der sætter gang i problemerne for Owen og Christina.
– Henrys død er en katalysator, der driver dem til at finde ud af hvad der rent faktisk er problemet i deres forhold. Det viser sig at være, at Christina fik en abort og det synes Owen ikke er i orden, fortæller Shonda Rhimes.
– De uforløste spændinger omkring den abort eksploderer i de kommende afsnit. Alt springer himmelhøjt i luften, forklarer Rhimes.
Hidtil i den ottende sæson af Greys Anatomy, er det  Meredith og Derek, som har haft problemer med at få forholdet til at fungere. Men der kan være lysere tider på vej for de to.
– Vi kommer til at se at de vokser sammen som par. Og vi kommer til at se Meredith opdage hvad det er hun vil og det er at træde tilbage fra rollen som neurokirurg for at redde deres forhold.
Greys Anatomy er i gang med sæson otte, som er 10 afsnit gammel.