Grey's Anatomy sæson 8: se traileren for den ny sæson her

Grey’s Anatomy vender tilbage med en ny sæson den 22. september, og nu er der endelig en lille video-bid klar, der kan løfte lidt af sløre for hvad lægerne er oppe i mod i seriens ottende sæson.
Grey’s Anatomy sæson 8 begynder med fokus på Meredith, og de konsekvenser det får for hende, at hun i slutningen af sæson syv gjorde noget hun ikke skulle have gjort. Meredith ødelagde nogle Alzheimers prøver og det er ikke populært på Seattle Grace hospitalet.
Heller ikke Alex er i kridthuset, da det kommer frem, at det er ham der afslørede Meredith. Derfor må han også lægge ryg til en del kommentarer. En anden af hovedpersonerne er blevet gravid og det kommer tydeligvis også til at fylde noget af Grey’s Anatomy sæson 8.
Folkene bag Grey’s Anatomy siger, at serien 8 ottende sæson begynder lige der hvor sæson syv slap. Shonda Rhimes, der er en af de drivende kræfter bag serien siger, at sæson 8 ikke bliver seriens sidste sæson, på trods af rygterne om at Ellen Pompeo (Meredith) og Patrick Dempsey (Derek) kan være på vej ud af serien efter den kommende sæson.
Se traileren for Grey’s Anatomy sæson 8 her: