Grey's Anatomy stjerne: Mit eget valg at forlade serien nu

Flere af de helt store stjerner har truet med at forlade Grey’s Anatomy inden næste sæson, men kun en kommer med sikkerhed ikke tilbage.
For Grey’s Aatomy sæson 8 slutter med et dramatisk flyuheld, som koster karakteren Lexie Grey, spillet af Chyler Leigh, livet og fremtiden i serien.
Men Lexie Grey er ikke blevet skubbet ud af Grey’s Anatomy imod sin vilje. Faktisk tog hun selv beslutningen for flere måneder sider.
– Tidligere i år besluttede jeg, at sæson 8 ville blive min sidste på Grey’s Anatomy. Jeg mødtes med Shonda Rhimes (seriens skaber, red.) og sammen fandt vi på den rigtige slutning på Lexie Greys historie, siger Chyler Leigh.
Leigh har været med i 113 afsnit af læge-serien, mellem 2007 og 2012. Og hun har sat stor pris på sine år på det fiktive Seattle Grace hospital.
Jeg har været meget heldig at få lov at arbejde med holdet bagved og foran kameraet i fem sæsoner. Jeg vil skatte de oplevelser jeg havde i min tid på Grey’s Anatomy i resten af mit liv, fortæller Chyler Leigh.
Shonda Rhimes, som altså var med til at iscenesætte det flystyrt som slog Lexie Grey ihjel, fortæller, at der måske er endnu flere konsekvenser af styrtet. Men det må vi vente til Grey’s Anatomy sæson 9 på at finde ud af.
Kilde: tvline.com