Greys hvide verden sæson 10 er fuld af kaos

I begyndelsen af Greys hvide verden sæson 10 er der stadig fuld blus på de forviklinger, der var i udgangen af seriens niende sæson. Lægerne på Sloan Memorial hospitalet er i den grad fanget i en storm.

Katastrofer i centrum i Greys hvide verden sæson 10

Man kunne godt tro, at Greys hvide verden sæson 10 ville blive rolig og få tid til at samle trådene. Specielt fordi man endnu ikke er sikker på, at Ellen Pompeo og Patrick Dempesy vil vende tilbage efter sæson 10, men sådan går det altså ikke.
Sæsonen begynder med en naturkatastrofe og det udvikler sig senere til en retssag, med Callie Torres i en central rolle. I det hele taget fylder Callies Torres historier meget i sæson 10 af Greys hvide verden.

Torres-drama fylder meget i Greys hvide verden sæson 10

En af de bærende kræfter i seriens tiende sæson er Callie Torres, som er forfærdet over at finde ud af, at hendes kone Arizona har haft en affære. Og hun er ikke bange for at vise omverden, at hun er vred.
– Callie er rasende i smerte, vrede, hun er såret og rystet – og hun er ikke bange for at vise det. Så hun gemmer sig ikke for resten af hospitalet. Hun siger højt og tydeligt hvad hun mener om det, siger Sara Ramirez, til The Huffington Post, om hende rolle i Greys hvide verden sæson 10.

Slutter Greys hvide verden efter sæson 10?

Over 200 afsnit er der lavet om lægeholdet på Sloane Memorial hospitalet, men det virker ikke som om seriens fans er trætte af historierne. Et af de nye afsnit i sæson 10 havde næsten 8 millioner seere i USA. OG Ellen Pompeo har også udtalt, at hun ikke er sikker på at forlade serien, når hendes kontrakt med serien udløber næste sommer.
– Skuespillere tror altid græsset er grønnere et andet sted og det ville jeg ikke tro på. Jeg har et fantastisk liv. Jeg bor i et hus fem minutter fra studiet hvor vi optager, Jeg har et hus i The Hamptons, et hus i Malibu og en smuk datter, som jeg kan være sammen med hver aften, og det er alt sammen fordi jeg ikke forlod Greys hvide verden, siger Pompeo til The New York Post.
Så noget tyder altså på, at vi også kan se noget til Meredith Grey efter Greys hvide verden sæson 10.