Guy Ritchies krimi-komedie The Gentlemen bliver til ny serie på Netflix

Guy Ritchies actionkrimi The Gentlemen fra 2019, får nu en serie-efterfølger på Netflix.

Guy Ritchies krimi-komedie The Gentlemen bliver til ny serie på Netflix
Theo James i Divergent (c) Lionsgate

Guy Ritchies actionkrimi The Gentlemen fra 2019, får nu en serie-efterfølger på Netflix. Ritchie har selv skrevet det første afsnit af serien, men der er ingen spor efter Matthew McConaughey og Charlie Hunnam, der spillede hovedrollerne i filmen.

Serieudgaven af The Gentlemen begynder nogle år efter filmen, og har britiske Theo James i hovedrollen. Han spiller Eddie Halstead, der efter lidt gravearbejde opdager, at han ikke bare har arvet sin fars store landsted, men i virkeligheden nu ejer Matthew McConaugheys underjordiske cannabis-imperium, det det er bygget ovenpå.

Og så skal han bestemme sig for, om han har det, der skal til, for at kaste sig ind i Londons kriminelle underverden. Det skriver deadline.com.

Theo James blev for alvor et kendt navn efter han var med i de tre Divergent-film. Siden har han katst sig over tv i blandt andet The Time Traveler's Wife og i den nye sæson to af The White Lotus.

Optagelserne til The Gentlemen begynder i denne uge i London, og Guy Ritchie har været med til at skrive pilotafsnittet og står bag kameraet på de første par afsnit. The Gentlemen kommer formodentlig på Netflix i 2023.