Hawaii Five-0 stjerne misser optagelser på grund af stof-misbrug

Alex O’Loughlin fra Hawaii Five-0 må gå glip af optagelserne til et af sæsonens sidste afsnit. Det sker fordi O’Loughlin, der spiller politimanden Steve McGarrett, er blevet afhængig af smertestillende piller.
Nu venter en tur på afvænning inden han kan vende tilbage til serien. Men formodentlig passer afvænningen sådan med optagelserne, at O’Loughlin kun misser et helt afsnit af Hawaii-serien.
De smertestillende piller fik Alex O’Loughlin efter en skulderskade, og efter at have været afhængig af dem i en periode, tjekkede Hawaii Five-0 stjernen sig selv ind på et behandlingscenter.
For serien betyder det, at Alex O’Loughlin vil være med i begyndelsen af det første af seriens april-afsnit og være helt ud af det efterfølgende. Men går behandlingen efter planen, vil han være tilbage og med i optagelserne til seriens to sidste afsnit i sæsonen, der skal vises i maj.
I et forsøg på at dække over den manglende hovedrolle i Hawaii Five-0, får serien besøg af to af stjernerne fra NCIS: Los Angeles. I det afsnit hvor man mangler Alex O’Loughlin kommer LL Cool J og Chris O’Donnell på besøg på Hawaii for at hjælpe Scott Caan, Daniel Dae Kim og Grace Park med problemerne.
For nylig fik Hawaii Five-0 grønt lys til endnu en sæson, seriens tredje, der skal vises efter sommerferien.