HBO afslører premieredatoen for Game of Thrones sæson 2

Game Of Thrones er en af det sidste års mest omtalte tvserier. Måske skyldes hypen den højt anlagte produktionsværdi, måske er det den fremragende samling skuespillere, eller også er tvstationen HBO bare gode til at piske en stemning op.
I hvert fald har premieredatoen på sæson 2 af Grame Of Thrones været efterspurgt stort set siden sæson ét sluttede, den 19. juni sidste år. Og nu har HBO forbarmet sig, og afsløret hvornår kampen om magten i landet Westeros fortsætter.
Det kommer til at ske den 1. april 2012.
Som optakt til premieren bliver sæson ét af Game Of Thrones frigivet på dvd. Det sker den 6. marts – så er der lige tid til at samle op på hele første sæson, inden løjerne fortsætter.
HBO har også annonceret en anden series premiere. Julia Louis-Dreyfus, der nok er bedst kendt som Elaine fra komedieserien Seinfeld, spiller hovedrollen i serien Veep, som også får også premiere i april. Veep er en komedieserie, hvor Julia Louis-Dreyfus spiller en amerikansk senator, der bliver valgt som vicepræsident i USA, men opdager at det faktisk ikke er specielt sjovt.
I april vises også HBOs tv-film Game Change. Den handler om John McCain og Sarah Palins forsøg på at vinde det amerikanske præsidentvalg – dengang Obama vandt for tre år siden. Game Change har Julianne Moore i rollen som Sarah Palin og Ed Harris som John McCain.