HBO og Netflix kommer til Danmark

Tidligere i dag offentliggjorde Netflix, at de inden årets udgang vil tilbyde streaming af alle de film og tvserier, du overhovedet orker, i både Danmark, Norge, Sverige og Finland.
Den populære streamingtjeneste beretter, at man allerede snart og for det vanligt lave beløb vil kunne streame alle de film og tvserier, du gider se. Præcis samme koncept, som du måske kender det fra den tilsvarende musiktjeneste Spotify.
I dag har Netflix 27 millioner abonnenter i USA, Canada, Mellemamerika og Storbritannien, og kan nu se frem til at udvide til de fire skandinaviske lande.
Nu følger den store amerikanske tvkanal HBO så trop ved at melde ud, at de – også i 2012 – planlægger at lancere en ny nordisk kanal, HBO Nordic. HBO er en af de største spillere på det amerikanske marked og er blandt andet kendt for at vise egenproducerede serier.
HBO står således bag kæmpesucceser som Sex and the City, Game Of Thrones, Band of Brothers, The Sopranos, Entourage, The Wire og True Blood.
Nyheden om HBO Nordic fortæller HBO om i en ganske kortfattet pressemeddelelse i dag.
HBO Nordic bliver til i internationalt samarbejde med svenske Peter Ekelund/Parsifal International. Sammen oplyser de i dag, at de ved udgangen af august måned vil holde et pressemøde i Sverige, hvor yderligere detaljer bliver offentliggjort.
HBO har i alt syv tvkanaler samt en video on demand service, der gør HBO tilgængelig i ikke mindre end 151 lande.