Heksene fra Warren Manor på vej tilbage til skærmen

Hekse og overnaturlighed er på mode i tv-branchen. Serier som American Horror Story: Coven, Witches Of East End, Sleepy Hollow, Grimm og Once Upon A Time nyder pæn succes i USA for tiden.
Den succes vil tvkanalen CBS gerne have en bid af, og man har fundet en genvej til at opnå det: Gensyn med hekse-serien Charmed, på dansk; Heksene fra Warran Manor.
Cheferne hos CBS har bestilt et pilot-manuskript som et første skridt på vejen mod en ny udgave af Heksene fra Warren Manor.

Heksene fra Warren Manor er tilbage

Serien handler om de tre søstre, Prue, Piper og Phoebe, der sammen finder heksebogen The Book of Shadows, hvor der står formularer som de lærer. Sammen begyder de at udvikle deres evner som hekse, mens de slås med dæmoner og andre overnaturlig skabninger.
I den originale udgave af serien var det Holly Marie Combs, Shannen Doherty og Alyssa Milano, der spillede hovedrollerne som de tre hovedroller. Det kommer de ikke til igen, hvis man skal tro vulture.com, der har opsnuset historien.

Nye hekse, samme omgivelser

Den nye udgave af Heksene fra Warren Manor beskrives om en gentænkning af den tidligere serie, så ikke en genindspilning eller en fortsættelse. Den originale udgave af Heksene fra Warren Manor var en af de længst kørende og mest succesfulde serier på kanalen WB, og der blev lavet i alt 178 afsnit. Og så var serien endda en af de mest sete overhovedet på Netflix i USA sidste år. Så det er ikke svært at se hvorfor CBS gerne vil have sådan en serie i deres program.