Helt ny Evil Dead tv-serie lander i 2015

Det er næsten 30 år siden Bruce Campbell råbte “I’m Ash and this is my boomstick” i kultfilmen Evil Dead 2. Men nu tyder det på han får lov til at gøre det igen!
For den amerikanske tvstation Starz har bestilt 10 afsnit af en ny serie, Ash Vs. Evil Dead, og den skal debutere allerede næste år.
Og ja, Bruce Campbell skal spille hovedrollen som Ash, den forpinte lagerdreng i butikken S-Mart, der har en motorsav hvor hans ene hånd burde være. Og ja, Sam Raimi skal instruere og producere serien sammen med Rob Tapert, så det bliver præcis som i de gode gamle dage.
“Evil Dead har altid været en fantastisk. Bruce, Rob, og jeg er begejstret for at have mulighed for at fortælle det næste kapitel i Ashs åndssvage, men heroiske saga. Med sin motorsavsarm og hans “boomstick,” er Ash tilbage for at sparke noget monsterrøv. Og denne gang er der et vognlæs af det, ” siger Sam Raimi om det forestående eventyr.
Når vi møder Ash i 2015 har han gået og gemt sig for ansvaret og de mange monstre i 30 år. Men da en tsunami af monstre truer menneskeheden må Ash tilbage til de gamle dyder.
Sam Raimi vil instruere første afsnit men har skrevet alle de 10 afsnit, der får premiere i løbet af 2015.