Henry Cavill forlader The Witcher på Netflix: Se hvem der overtager

Superman-skuespilleren bliver ersattet efter sæson tre af The Witcher, der i stedet får en Hemsworth-bror i hovedrollen som Geralt of Rivia, når sæson fire får premiere Netflix.

Henry Cavill forlader The Witcher på Netflix: Se hvem der overtager
Henry Cavill forlader The Witcher på Netflix efter sæson tre (c) Netflix

Superman-skuespilleren bliver ersattet efter sæson tre af The Witcher, der i stedet får en Hemsworth-bror i hovedrollen som Geralt of Rivia, når sæson fire får premiere Netflix.

Netflix fortæller på samme tid, at The Witcher vil vende tilbage med en fjerde sæson, men også, at det bliver uden seriens store stjerne, Superman-skuespiller (og måske den nye James Bond?) Henry Cavill.

I stedet overtager Liam Hemsworth hovedrollen fra Cavill. Og det lyder på alle parter, som om det er en beslutning, der passer godt. Måske fordi Cavill i den nærmeste fremtid får travlt med både en ny Superman-film og måske med at bestille sin vodka martini shaken, not stirred.

-Min rejse som Geralt of Rivia har været fyldt med både monstre og eventyr, og nu lægger jeg min kappe og min medallion inden sæson fire, skriver Cavill på Instagram.

-Som det er med de bedste karakterer, overlader jeg stafetten med ærbødighed over den tid jeg har brugt på at virkeliggøre Geralt, og entusiasme over at se Liams version af den fascinerede og nuancerede mand, siger Henry Cavill.

Sæson tre kommer til sommer

Sæson tre af The Witcher lander næste sommer, men inden da får du en spin-off prequel miniserie på Netflix til jul, hvor Michelle Yeoh har hovedrollen i The Witcher: Blood Origin.

The Witcher har ikke rigtig formået at leve op til den hype, der opstod omkring projektet inden debuten. Showrunner, Lauren Schmidt-Hissrich, kom med erfaring fra både The West Wing og Marvel-serierne Daredevil og The Defenders, mens Cavill var noget nær drømmecasting til rollen som Geralt, som erklæret superfan af The Witcher spillet.

Alligevel har The Witcher udviklet sig til en succesfuld fanchise for Netflix, hvilket bare bliver understreget af, at serien ikke lukker med Cavills exit. Om der også bliver skiftet ud bag kameraet inden sæson fire siger Netflix endnu ikke noget om.

Liam Hemsworth virker også glad for at få chancen for at spille The White Wolf og overtage hovedrollen i fra Cavill.

-Henry, jeg har været fan af dig i årevis, og er blevet inspireret af hvad du har bragt til den elskede karakter. Jeg har nok store støvler at udfylde, men jeg er virkelig begejstret over at træde ind i Witcher-verdenen, skriver Liam Hemsworth på Instagram, efter Netflix' annoncering.