Her er 13 tvserier der med sikkerhed får en sæson mere

Vi nærmer os tidspunktet, hvor de amerikanske tvstationer tager bestik af deres programflade, og begyder at overveje hvilke serier, der får en sæson mere og hvilke der ikke får lov til noget som helst.
Nu har den mest populære tvstation, CBS, imidlertid valgt at melde ud i god tid, hvilke serier der er sikre på at vende tilbage med nye afsnit efter sommerferien.
I flere tilfælde er der tale om fornyelser, der ikke ligefrem overrasker, for CBS har nogle af de mest sete dramaserier på amerikansk tv overhovedet.
For eksempel kommer det næppe bag på nogen, at NCIS har fået grønt lys til flere afsnit med agenterne Gibbs, Dinozzo og David. NCIS-agenterne trækker jævnligt tæt på 20 millioner seere til de ugentlige afsnit. Og deres kolleger i Los Angeles-udgaven, NCIS; LA, vender også tilbage næste sæson.
Desuden har CBS fornyet deres to meget populære komedieserier The Big Bang Theory og How I Met Your Mother, så vi er altså ikke tæt på at finde ud af hvem det er Ted ender med at blive gift med, i serien om jagten på den store kærlighed.
Her er hele listen af tvserier, der officielt er forlænget af CBS:
NCIS
NCIS; Los Angeles
The Big Bang Theory
How I Met Your Mother
The Good Wife
2 Broke Girls
Mike & Molly
Person of Interest
Hawaii Five-0
The Mentalist
Blue Bloods
CSI
Criminal Minds
Desuden holder CBS liv i klassiske programmer som realityserien The Amazing Race, Survivor (Robinson Ekspeditionen) og Undercover Boss. Nyhedsmagasinerne 60 Minutes og 48 Hours Mystery vender også tilbage efter sommerferien.