Her er Hobbit-udgaven af The Office

Den engelske skuespiller Martin Freeman fik et mindre gennembrud i hjemlandet England for 10 år siden, da han fik en af de store roller i Ricky Gervais’ komedieserie The Office. Nu står Freeman så overfor gennembruddet i resten af verden, med rollen som Bilbo Baggins i den nye film Hobbitten, der netop har haft premiere i kloden over.
Men man skal ikke glemme hvor man kom fra. Derfor har fans af The Office lavet en lille video, hvor de flytter figurerne fra den populære komedie ind i Hobbittens fantasi-univers. Den lille video har fået navnet: The Office: An Unexpected Journey.
Både Ricky Gervais og Martin Freeman er med i videoen, der primært består af små bidder fra The Office, der er klippet sammen med det magiske univers fra Hobbitten.
Rollen som Gandalf tager Ricky Gervais sig af og han ser naturligvis stadig sig selv som verdens bedste chef. Martin Freeman spiller en slags papirsælgende Bilbo Baggins i Midgård.
Flere andre kendte ansigter fra Office universet dukker op i skikkelse af figurer fra Ringenes Herre og Hobbitten – og der er endda en fin powerpoint præsentation fra Elverherskeren Lord Elrond! Se videoen der er lavet af Eager Beaver productions herover!