Her er traileren til Kevin Spaceys nye Netflix-serie

House of Cards er et syndigt politisk drama, der går bag facaden og ind i de politiske korridorer, hvor grådighed, sex, kærlighed og korruption trives i det moderne Washington D.C.
Her er Kevin Spacey den drevne politiker, der vil gøre alt hvad der kræves, for at nå til tops, så han kan sætte sig i det ovale kontor i det Hvide Hus.
House of Cards er skabt af instruktøren David Fincher (Mænd, der hader kvinder, TheSocial Network), den prisvindende dramatiker og den Oscar-nominerede manuskriptforfatter Beau Willimon. Serien er baseret på miniserien af samme navn fra BBC, bare omsat til amerikanske forhold.
Serien udforsker magt, ambition ved at skildre politikeren Francis Underwood (Kevin Spacey), som er indpisker i Kongressen. Underwood er politikernes politiker – mesterlig, underholdende, karismatisk og hensynsløs. Han og hans lige så ambitiøse hustru Claire (Robin Wright) viger ikke tilbage for noget, når det handler om at få magten.
Serien er instrueret af David Fincher og skrevet af Beau Willimon. Hovedrollerne har Kevin Spacey, Robin Wright, Kate Mara og Corey Stoll. De 13 første afsnit af House of Cards kan ses eksklusivt på Netflix fra den 1. februar 2013.