Heroes bliver genfødt - se den første Heroes Reborn trailer

Save the cheerleader, save the world!
Heroes åbnede stærkt i 2006 med fortællinger om helt almindelige mennesker, der havde skjult deres ualmindelige superkræfter af frygt for hvordan verden ville reagere. Men da mørke kræfter ville overtage verden, måtte de almindelige helte finde sammen for at bekæmpe ondskaben.
4 sæsoner senere var publikum væk og det blev Heroes endeligt. Men nu genopstår serien i en miniserie i 13 afsnit, med navnet Heroes: Reborn. Serien bliver vist på den amerikanske tv-kanal NBC i løbet af 2015. Under finalen i Ameriansk Fodbold, Super Bowl, slap NBC den første trailer fri.
For Heroes-fans er der et særdeles velkendt ansigt i traileren, som ellers ikke løfter sløret for hverken handlingen eller premieredatoen for den nye serie.
Zachary Levy, kendt fra serien Chuck, er nyt ansigt i Heroes: Reborn i forhold til originalen, mens H.R.G., spillet af Jack Coleman gentager sin rolle.
Op til tv-premieren på Heroes: Reborn vil NBC frigive en web-serie, der skal sætte scenen for den nye fortælling, og måske forklare os hvad der er sket siden Heroes forsvandt fra tvskærmen for 5 år siden.