Hit-filmen The Avengers på vej som tvserie

Superhelte-filmen The Avengers blev en af historiens bedst sælgerne film i billetlugerne, da den debuterede i foråret. Så det er måske naturligt, at succesen nu skal flyttes over på tv.
Det er i hvert fald planen i et samarbejde mellem tegneserie- og filmstudiet Marvel, og den landsdækkende amerikanske tv kanal ABC.
Der er stadig tale om en ide under udvikling, så der er endnu ikke så mange bekræftede detaljer om Avengers-serien.
Angiveligt vil serien have en mindre grad af tilknytning til filmen, og det er ikke bestemt hvilke – hvis nogen – af karaktererne fra Joss Whedons populære film, der skal være med i serien.
Det er stadig flere ideer i spil, men en af dem er, at omdrejningspunktet for Marvel-figurerne bliver en koncept-drevet politi-serie, skriver Deadline.com.
Marvel-studierne, som ejer rettighederne til tegneseriefigurerne, er ejet af Disney koncernen, som også ejer tvstationen ABC, så det er nok på den baggrund, at samarbejdet er kommet i stand.
Det er i øvrigt stadig planen, at tegneseriefiguren Hulk skal have sin egen serie. Den står filminstruktøren Guillermo del Toro bag og den får formodentlig premiere i 2013. Hulk er også en del af Avengers-slænget.