Homeland officielt forlænget med sæson 4

Homeland fortsætter også efter sæson 3. Det er officielt efter tvkanalen AMC, der viser Homeland, har meldt ud, at de har givet grønt lys til Homeland sæson 4, som skal vises næste år.
Nyheden om en ny sæson af Homeland kommer på et tidspunkt, hvor serien er mere i modvind end på noget andet tidspunkt siden premieren. Homeland har fra begyndelsen været en af anmeldernes favoritter, men de seneste par afsnit af seriens 3. sæson har ikke fået de samme roser som de to tidligere sæsoner.

Viser DR Homeland Sæson 4?

Herhjemme har DR købt rettighederne til Homeland, og kanalen viser for tiden seriens tredje sæson hver søndag aften. Så det virker sandsynligt, at også seriens fjerde sæson skal vises på statsradiofoniens moderkanal. Men DR har ikke meldt noget ud endnu.
På tråds af anmeldernes øgede kritik af Homeland, er seertallene stadig ikke påvirket. Der er flere seere i sæson 3 end på noget andet tidspunkt i seriens levetid, og et af afsnittene, der blev vist i Oktober, var det mest sete i serien overhovedet. Så det er ikke så mærkeligt, at AMC vil have flere afsnit.

Homeland og Masters of Sex forlænget

Det er ikke kun Homeland, som får en ny sæson på AMC. Den nye serie Masters of Sex har også fået en sæson mere. Serien udspiller sig i 1950’ernes USA og handler om de to forskere, William Masters og Virginia Johnson, der bliver berømte for at lære amerikanerne om sex, i en tid hvor ingen taler om det.
Michael Sheen og Lizzy Caplan har hovedrollerne i Masters of Sex, som får masser af roser fra anmelderne. Og næste år kommer der altså en sæson 2 af serien på AMC. Masters of Sex bliver endnu ikke vist på dansk tv.