Netflix: Vi forhandler om endnu en sæson af House of Cards

Netflix har givet mange penge for House of Cards – rigtig mange penge. Men serien var også nomineret til 9 Emmy-priser ved åres uddeling af tv-oscaren. Derfor er det så åbenlyst, så Kevin Spacey ikke engang behøver sige det direkte ind i kameraet, at Netflix gerne vil have flere sæsoner end de to, der er aftalt lige nu.

Allerede samtaler om House of Cards sæson 3 på Netflix

– Det er vores hensigt at holde serien kørende, det er helt sikkert. Det var aldrig vores intention at den kun skulle vare i to sæsoner. Vi er i dialog om det netop i øjeblikket, siger Ted Sarandos, der er chef for indholdet hos Netflix, ifølge ew.com.
Netflix bestilte to sæsoner af House of Cards, dengang de første aftaler blev lavet. For de to sæsoner betaler streaming-tjenesten angiveligt 100 millioner dollars – men så er Kevin Spacey, Robin Wright Penn og superinstruktører som David Fincher også betalt.

House of Cards bagmand tror kun på to sæsoner

Ikke alle på House of Cards-holdet er lige optimistiske omkring muligheden for at forlænge serien ud over de 26 afsnit, som to sæsoner varer. Faktisk mener en af seriens producere, at det er ret sikkert, at serien lukker efter sæson 2.
– House of Cards varer kun de to sæsoner og så tror jeg det er slut, lyder det fra Rick Cleveland, der er co-executive producer, og tilføjer at både Kevin Spacey og Robin Wright Penn begge primært satser på at lave film og derfor ikke vil være bundet til en tv-serie i årevis.
Forfatteren Beau Willimon har allerede sagt, at han håber på at få lov at lave flere end de 26 afsnit, som han har været mand for at omsætte til amerikansk drama, fra det britiske forlæg af samme navn.