House of Cards sæson 3 begynder usædvanligt kedeligt

De to første sæsoner af House of Cards har været præget af alle de tricks og smutveje, som hovedpersonen Francis Underwood har brugt for at nå frem til posten som amerikansk præsident. Men nu er Francis nået til målet, så derfor er det måske naturligt, at dobbeltspillet sætter sig på bagsædet i begyndelsen af tredje sæson af Netflix-serien. Men det betyder også, at tempoet er lavere end tidligere.

Francis har fået magten – nu skal han til at regere

I begyndelsen af den tredje sæson af House of Cards slås Francis Underwood med den samme følelse som masser af virkelighedens politikere kender: Kampagnen er slut, målet er nået, og nu skal der arbejdes. Det er måske knap så sjovt, og skal man tro New York Times anmelder, er det heller ikke helt så underholdende tv.
– Politik-delen er ikke nær så sexet og spændende som intrigerne. Resultatet er, at serien begynder usædvanligt sløvt. I sæsonens fjerde afsnit stiger tempoet langsomt igen og i afsnit fem af den nye sæson er House of Cards tilbage ved tidligere tiders niveau, skriver New York Times anmelder Alessandra Stanley.

En tredjedel af sæsonen er kedelig

Der er 13 afsnit i den tredje sæson af House of Cards, så det er en relativt stor procentdel af sæsonen der går med at komme tilbage til tidligere tiders spændingsniveau. Men anbefalingen er altså, at du ikke falder af selvom de første par afsnit af den nye sæson måske skuffer forventningerne lidt.
I slutningen af sæson 2 af House of Cards bliver Francis Underwood indsat som amerikansk præsident, efter hans sussesfulde kampagne for at underminere de nærmeste konkurrenter – inklusive den siddende præsident – for selv at sætte sig for bordenden i det hvide hus.
Netflix frigiver alle 13 nye afsnit af House of Cards fredag den 27. februar.