House-stjerne advarer: Serien ender brat og overraskende

Læge-serien House, der en overgang var den mest sete dramaserie på amerikansk tv, har løbet linen ud og står ikke til at redde. Serien lukker og slukker efter denne 8. sæson.
Men der er ikke tale om, at seriens løse tråde bliver samlet i en fin lille sløjfe når House forlader skærmen. Det fortæller seriens to hovedrolle indehavere.
– Det slutter ikke med at binde alt sammen. Det er ikke det den her serie handler om. Jeg synes serien ender meget brat og på en meget overraskende måde, ligesom i virkeligheden. Vi lever ikke for afslutningen, vi lever bare vores liv, siger Robert Sean Leonard, som spiller James Wilson i serien, til tvguide.com.
Der er heller ikke lagt op til, at Dr. House pludselig bliver en anden, bare fordi serien nærmer sig slutningen.
– Der er noget trodsigt i ham og jeg tror det absolut værste der kan ske er at se ham nedbrudt. Det synes jeg ville være deprimerende og det ville gøre mig ked af det, fortæller Hugh Laurie, der har båret den hvide kittel i 8 år.
Olivia Wilde, der spillede rollen som Thirteen i flere sæsoner af House, har meldt sin ankomst i afslutningsafsnittet. Men Lisa Edelstein, der spillede Dr. Cuddy og Jennifer Morrison, der spillede Dr. Cameron, har begge afvist at være med i afslutningen.
Det sidste afsnit af House løber over de amerikanske tvskærme den 21. maj og som oplæg til slutningen vises et timelagt tilbagekig på samtlige 8 sæsoner.