How I Met Your Mother: finder Robin og Barney sammen igen?

Du husker måske, at sæson 6 af How I Met Your Mother sluttede med, at Barney, Ted og resten af slænget var til bryllup?
Var det Barneys? Var det Teds?
(Spoiler alert!)
Nej, det var det ikke. Det var derimod deres kammerat Punchy’s bryllup, de fem venner var med til. Eller var det..?
Men uanset, så starter How I Met Your Mother sæson 7 med netop det bryllup.
For at skrue ekstra meget op for interessen for premieren på den nye sæson, der kommer på amerikansk tv den 19. september, har CBS, der producerer serien, nu frigivet seks billeder fra brylluppet og det første afsnit.
Og lad det bare være sagt: der er for alvor lagt op til romance mellem Robin (Cobie Smulders) og Barney (Neil Patrick Harris).
En af seriens producere fortæller til Tvline.com, at det naturligvis er en helt bevidst strategi ikke at fortælle, hvis bryllup det er, før afsnittet vises – og måske endda heller ikke der afsløre mere end højst nødvendigt. Samtidig har man selvfølgelig tænkt sig at pirre de mange millioner seeres nysgerrighed indtil da.
– Vi bliver ved med at afsløre små detaljer omkring det her bryllup og den her dag, efterhånden som vi bygger den kronologiske historie op, som showet jo altid gør, siger Carter Bays.
Sagt på en anden måde, så får vi formentlig heller ikke noget svar på de her billeder lige foreløbigt:


Du kan se yderligere fire billeder her.
How I Met Your Mother sæson 7 får som sagt amerikansk premiere i næste måned, så kan godt begynde at glæde dig til gensynet med de fem New Yorker-venner Lily, Robin, Ted, Marshall og Barney.