How I Met Your Mother gæstestjerner vender tilbage på stribe

Hele fire gæstestjerner har sagt ja til at vende tilbage til How I Met Your Mother i denne sæson. Og det skal endda foregå i samme afsnit.
Så når How I Met Your Mother kommer lidt længere ind i sæson, bliver det til gensyn med flere af de figurer, som vi har mødt løbende igennem seriens første seks sæsoner. De fire gæstestjerner er Chris Elliot, Wayne Brady, Frances Conroy og Bill Fagerbakke.
Chris Elliot spiller Lilys (Alyson Hannigan) far, der stadig prøver at opfinde det næste store brætspil. Wayne Brady spiller Barneys (Neil Patrick Harris) halvbror mens Frances Conroy spiller brødrenes mor. Og til sidst bliver det til gensyn med Bill Fagerbakke, der spiller Marshalls (Jason Segel) far – som dog døde i forrige sæson. Så det bliver interessant at se hvordan de arbejder ham ind i historien.
Ifølge Entertainment Weekly vil alle fire være med i det afsnit der løber over skærmene den 24. oktober – uden det dog vides hvad afsnittet handler om.
I den nye sæson af How I Met Your Mother er det allerede blevet til gensyn med pigen Victoria, som Ted en overgang gik ud med, indtil hun flyttede til Tyskland for at gå i kokkeskole. I et af sæsones første afsnit forsøger Ted og Victoria at genoplive magien fra dengang.
Det tyder på, at skaberen af How I Met Your Mother, Carter Bays, havde ret, da han inden sæsonen lovede at skabe gensyn med en hel del kendte ansigter.