How I Met Your Mother slutter sandsynligvis om to sæsoner

I den kommende syvende sæson af How I Met Your Mother får vi mere end ét bryllup, Ted får mere held med damerne og Barney dropper jakkesættene. Ja der er gode ting på vej, men det varer ikke evigt.
I et interview med TV Guide siger Craig Thomas, der er producer på serien, at det nok er slut om to år.
– Alle på holdets kontrakter udløber efter den ottende sæson, så vi forbereder os på at det måske er slutningen. Så længe vi ved det om et år er det fint, men hvis vi ikke ved det er det et problem. Lige nu ved vi præcis hvor sæson syv slutter og hvor vi er når vi går ind i den sidste sæson. Og måske kommer der mere, siger Craig Thomas.
Det er sandsynligt, at ikke alle seriens medvirkende har mod på mere end yderligere to sæsoner. For eksempel har Jason Segel, der spiller Marshall i serien, rigtig godt gang i filmkarrieren, og Neil Patrick Harris der spiller Barney, har masser af film og broadway teatershows at tage sig af.

Hvad sker der i næste sæson?

Der er mange store øjeblikke på vej i How I Met Your Mother – hvis du ikke vil kende højdepunkterne skal du ikke læse videre. For i interviewet med TV Guide løftede Craig Thomas også sløret for nogle af historierne der vil være dominerende i den kommende sæson.
Bliver Barney gift?
– Ja, Barney bliver gift. Det bliver ikke den nemmeste bryllupsdag men det bliver episk – simpelthen episk. Vi kommer også til at se Punchys bryllup, siger Craig Thomas og tilføjer, at jo tættere vi kommer på brylluppet jo mere nervøs bliver Barney. Faktisk så meget at han gradvis dropper jakkesættene, som Ted i stedet for smag for.
Får vi besvaret det store spørgsmål – hvem der er børnenes mor?
– Vi begynder at lægge brikkerne nu hvor vi ved, at Ted møder sin udkårne ved Barneys bryllup. Vi kommer til at afsløre mere om det hele i den kommende sæson mens vi også skal opleve hvem Barney skal giftes med.
Desuden vil Lily og Marshall få deres første barn i sæson syv, ligesom Marshall lander sit drømmejob. Hans nye chef bliver Martin Short, der har sagt ja til en større rolle i How I Met Your Mother.
Ted får bygget sin skyskraber og oplever, at damerne i New York er glade for en succesfuld arkitekt – så skal man lægge jagten på den eneste ene på hylden til fordel en masse hotte dates?
Kort sagt er der lagt op til masser af ballade i sæson 7 af How I Met Your Mother. Serien vender i første omgang tilbage til efteråret.