How I Met Your Mother-stjerne: aner ikke hvem Barney ender med

Nazanin Boniadi, der i den nye sæson af How I Met Your Mother har fået en pludselig stor rolle som Barneys kæreste Nora, er oprigtigt i tvivl om, hvem hun egentlig håber Barney ender sammen med i serien: Robin eller hendes egen karakter Nora.
Nazanin Boniadi er nemlig kæmpefan af How I Met Your Mother, så på trods af at hun udlever lidt af en pigedrøm ved at være kærester med Neil Patrick Harris’ figur Barney – en drøm vi lige vender tilbage til – så er hun ikke helt sikker på, om hun som fan af serien faktisk hellere så Barney ende sammen med Robin, spillet af Cobie Smulders.
– Det er jo klart, at når jeg nu spiller Nora, så håber jeg jo at de ender sammen. Men som fan af en serie, er det altid specielt når to af de faste karakterer, som man har set på i nu seks sæsoner, endelig finder lykken sammen. Så jeg er ret splittet, siger Nazanin Boniadi i et interview med Tvguide.com.
Da Nazanin Boniadi sidste år fik rollen som Nora på How I Met Your Mother, havde hun ingen ide om, at det ville ende med at udvikle sig til en større, tilbagevendende rolle. Og hun ved stadig ikke, hvor mange afsnit hun skal være med i eller om det ender med at blive hendes egen karakter eller Robin, der får Barney til at droppe sin legen – wait for it! – dariske, selvcentrerede, kvindekonsumerende livsstil.
– Også i virkeligheden elsker vi kvinder jo at være den, der ligesom tæmmer klassens vilde dreng. Så det er altid sjovt at spille den karakter, især overfor Barney Stinson, der er en så elsket karakter. Og så er det bare en fornøjelse at spille overfor Neil; han er fænomenal og får alle til at blive bedre, siger Nazanin Boniadi.
Og pigedrømmen – ja, sådan nogen går faktisk i opfyldelse ind imellem. For da Nazanin Boniadi som ung havde hede drømme om prinsen på den hvide hest, så var den prins Neil Patrick Harris.
– Jeg har faktisk været forelsket i ham siden jeg var helt ung! Og så er det ikke engang en joke. Jeg har altid været forelsket i ham, så det er ret surrealistisk at spille hans kæreste nu, siger Nazanin Boniadi.