How I Met Your Mother-stjerne: Vi aner ikke hvornår det er slut

Måske sker det i denne sæson, at Ted endelig finder sin kone – og dermed børnenes mor, som hele serien hidtil har været en jagt på.
For det kan blive umuligt at blive enige med seriens skuespillere om at binde sig for endnu en sæson. Derfor kan det være slut efter sæson 9, siger seriens hovedrolle indehaver.
– Ingen af os ved om serien slutter efter denne sæson eller ej. Jeg tror forfatterne virkelig har brug for at vide mere end vi gør lige nu, for de skal enten begynde at nærme sig en slutning, eller holde historien gående, siger Josh Radnor, der spiller Ted i How I Met Your Mother.
Radnor siger dog, at han ikke vil stå i vejen for flere afsnit – hvis han får et attraktivt tilbud for at være med i en niende sæson af serien. Men forhandlingerne er først lige begyndt.
– Hvis der kan laves en aftale hvor alle fortsætter, forfattere og hele holdet med, så må vi ser hvad der sker, siger Josh Radnor til Collider.com, og tilføjer at han håber der bliver tid til en elegant afslutning.
Flere af seriens stjerner har fået pæne karrierer ved siden af tvserien, Cobie Smulders var med i hit-filmen The Avengers, Jason Segel laver sine egne film og Neil Patrick Harris har masser af film og tv-roller ud over rollen som Barney Stinson i How I Met Your Mother. Så der skal nok mange penge på bordet, hvis holdet skal sige ja til mere.
– Folk er meget investerede i serien, så jeg synes det ville være en skam, hvis vi lukker og slukker på en uelegant måde, siger Radnor.
Se traileren til den kommende ottende – og måske sidste – sæson af How I Met Your Mother, her (sæson 7 spoiler advarsel!):