How I Met Your Mother: Vi ved hvordan det hele ender

How I Met Your Mother oplever det sjældne for komedieserier, at de bedste seertal i serien liv, skal findes nu her i showets syvende sæson. Men selvom vi er syv år inde i historien om hvordan Ted finder sin drømmekvinde, så er der ikke lagt an til en landing.
Folkene bag How I Met Your Mother ved udmærket hvordan det hele skal slutte, så har de ikke travlt med at nå derhen. Alle seriens skuespillere har kontrakt på endnu en sæson efter den igangværende, men det slutter måske heller ikke engang der.
– Det er klart det ikke er vores beslutning alene. Det handler hvad vores skuespillere vil og hvad tvstationen vil have. Men lige nu er stationen lykkelige over seertallene. Er alle ombord kan vi fortsætte efter sæson otte hvis vi har historierne til det. Vi har planlagt den store slutning, og vi ved hvordan karaktererne skal nå derhen, siger Carter Bays, der har skabt How I Met Your Mother.
En af seriens stjerner, Jason Segel som spiller Marshall, har masser af jern i ilden. Han er blandt andet begyndt at skrive film, men han er også åben overfor at blive på serien efter sæson otte.
– Jeg vil gerne se serien nå sit naturlige slutpunkt uanset om det er efter otte eller ni år. Jeg var så lettet da jeg fandt ud af det faktisk var lagt en plan for slutningen, fortæller Jason Segel.
Carter Bays har ikke travlt med at finde ud af hvornår serien går ind i sit sidste år, men han mener dog, at man vil melde ud når det sker.